ISO 45001 Gezond & Veilig werken (GVW)

De implementatie van elk soort beheersysteem is een belangrijke onderneming voor elke organisatie. Er zijn gelukkig wel enkele algemene hulpmiddelen die u kunt gebruiken en een algemene werkwijze die u kunt volgen tijdens het implementatie- en Certificeringsproces. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan services om bedrijven te helpen meer inzicht te krijgen in de internationaal erkende ISO-18001 OHSAS en deze te implementeren. Deze services zijn gebaseerd op de vereisten van ISO-18001 en opgesplitst in beheersbare stappen:

1. Risico's beheren om (de kans op) ongevallen tot een minimum te beperken, te voldoen aan wettelijke vereisten en de bedrijfsprestaties te verbeteren. Veel organisaties implementeren een beheersysteem voor gezondheid en arbo en veiligheid als onderdeel van hun risicobeheerstrategie om mee te gaan met gewijzigde wetgeving en om hun personeel te beschermen. Dit zijn de belangrijkste stappen voor elke organisatie die een beheersysteem voor gezondheid en arbo en veiligheid wil implementeren.

2. Wij bieden u en uw personeel een coaching-programma aan om u te helpen bij de implementatie en beoordeling van uw beheersysteem voor beroepsgezondheid en veiligheid.

3. U kunt ons vragen om advies voor de beste methode om uw beheersysteem voor beroepsgezondheid en veiligheid te implementeren. Wij zijn ervaringsdeskundige en kunnen u helpen met de implementatie van ISO-18001 om kostbare vergissingen te voorkomen.

4. De ISO 45001 Gezond & Veilig werken (GVW) specificatie is gebaseerd op Arbo-gebied qua , Gezondheid, Veiligheid en Welzijn waarbij de nadruk ook ligt op continue verbetering. Dit model sluit goed aan op de structuur van andere systemen zoals;

·    ISO-9001 Kwaliteit

·   ISO-14001 Milieu

·    VCA