Met een ISO certificering betekent dat uw organisatie aan de kwaliteitsnormen voldoet


Elke organisatie wil graag haar bedrijfsvoering verbeteren, of dat nu betekent dat zij een groter marktaandeel wil, kosten wil verlagen, risico's effectiever wil beheren of de klanttevredenheid wil verbeteren. Een kwaliteitsmanagementsysteem biedt u de structuur die u nodig hebt om prestaties op welk gebied dan ook te kunnen volgen en verbeteren.

ISO is een internationale organisatie die normen vaststelt (Internationale Organisatie voor Standaardisatie) en ISO-9001 is verreweg 's werelds meest bekende kwaliteitssysteem. Het wordt momenteel gebruikt door ruim driekwart miljoen organisaties in 164 landen en vormt niet alleen de standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen, maar ook voor managementsystemen in het algemeen.

Het helpt allerlei soorten organisaties bij het welslagen van hun onderneming dankzij verbeterde klanttevredenheid, beter gemotiveerd personeel en continue verbetering.

ISO-9001 is een standaard uit een serie standaards voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met behulp hiervan kunt u het beste in uw organisatie naar boven brengen en meer inzicht krijgen in de processen voor het leveren van uw producten of diensten aan uw klanten. 

Voor wie is dit relevant?

ISO 9001 is geschikt voor elke organisatie die op zoek is naar een betere manier van bedrijfsvoering en beheer, ongeacht haar grootte of sector. Het hoogste rendement van investering wordt echter behaald in bedrijven die het systeem in hun hele organisatie implementeren in plaats van alleen in bepaalde vestigingen, afdelingen of divisies.

Bovendien is ISO 9001 ontworpen voor integratie met andere ISO normen en -of standaards; ISO Milieu 14001:2015, ISO 45001 Gezond & Veilig werken (G&VW), 

ISO 26000 Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) , ISO 20400 Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI), CO2 reductie ISO 14062-1 en 50001 en BS8001 Circulaire Economie.  

Wilt u een totaal oplossing, dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor 1 wereldwijd gecertificeerd-systeem genaamd: 

Global Sustainable Enterprise System (GSES). Deze systemen kunnen probleemloos worden geïntegreerd met Geïntegreerd beheer. Ze hebben veel principes met elkaar gemeen, dus de aanschaf van een geïntegreerd beheersysteem kan zeer kosten-efficiënt zijn.

Neem gerust contact op of vul het aanvraagformulier in voor informatie en- of een offerte.